Uppdatering 13 juni

Till att börja med vill vi tacka alla som har kommit på våra två öppna möten som hållits nyligen i Stockholm, infomötet 9/6 och organisationsmötet 12/6, med en möbelomflyttande uppslutning båda gångerna. Vi har växt organisationen avsevärt och alla har fått en tydligare bild av vad det egentligen är som händer med svensk konflikträtt just nu - och vad vi ska försöka göra åt det.

Under senaste mötet har vi inrättat arbetsgrupper som ska syssla med allt från torgmöten till affischering till sociala media och allt annat vi kan komma på som vore bra. Dessa kommer hålla arbetsmöte måndag den 18e på Sveavägen 98, 3 trappor, kom dit om du vill arbeta med oss eller skriv till Strike Backs facebooksida.

Vi har även tryckt och delat ut våra första affischer och flygblad som förhoppningsvis kommer pryda gator och torg i ett antal städer runt om i landet, tack vare våra kära hitresta mötesdeltagare från Malmö och Göteborg.

Vi beslutade även om att hålla ett nytt stort öppet möte i Stockholm den 14 juli kl 18, också det på Sveavägen 98.

Ett infomöte i Göteborg kommer också hållas nu den 20 juni på Syndikalistiskt Forum (Övre Husargatan 27) kl 18.30, det finns ett evenemang på facebook för mera information.

Dessutom har de första fingrarna börjat planera vad de ska göra på aktionsdagen den 25 augusti och kontaktat oss. Om du eller en grupp du ingår i har börjat planera ett eget finger eller aktivitet så hör gärna av dig till oss antingen via facebooksidan eller på vår mail ([email protected]).

Återigen, ett jättestort tack till alla som dykt upp och engagerat sig, det här håller verkligen på att ta form nu.

Datum att hålla koll på:
18 juni - Arbetsmöte i Stockholm
20 juni - Infomöte i Göteborg
14 juli - Öppet möte i Stockholm

Och så klart, 25 augusti.

STRIKE BACK - försvara strejkrätten

Uppdatering 13 juni
Share this